🌟SZENTLÉLEK ELJƐ REÁTOK – AZ ÜZENET HÍRNÖKEINEK BÁTORÍTÁSA❣️

„💞Nem mintha magunktĂłl volnĂĄnk alkalmatosak valamit gondolni, Ășgy mint magunkbĂłl; ellenkezƑleg a mi alkalmatos voltunk az IstentƑl van.” 2.Korinthus 3:5.

JÉZUS NAPONKÉNT KÉRTE ATYJÁTÓL A SZÜKSÉGES ERƐT!

– Csak azok lesznek kĂ©pesek ezt az erƑt napi szĂŒksĂ©gletĂŒkhöz Ă©s tehetsĂ©gĂŒkhöz mĂ©rten felhasznĂĄlni, akik a kegyelmi ForrĂĄs ĂĄllandĂł Ă©s Ășjabb ĂĄldĂĄsaiban rĂ©szesĂŒlnek.
Ahelyett hogy valami tĂĄvoli jövƑre vĂĄrakoznĂĄnak, amikor a lelki erƑ kĂŒlönleges adomĂĄnya ĂĄltal csodĂĄlatos felkĂ©szĂ­tĂ©sben lesz rĂ©szĂŒk a lelkek megnyerĂ©sĂ©re, naponta ĂĄtadjĂĄk magukat Istennek, hogy Isten ĂĄtformĂĄlhassa Ă©s hasznos edĂ©nyekkĂ© tegye Ƒket.
Naponta megragadnak minden Ăștjukba kerĂŒlƑ alkalmat a szolgĂĄlatra.
Naponta tesznek bizonysĂĄgot a MesterrƑl, legyenek bĂĄr az otthon szerĂ©ny munkakörĂ©ben vagy a nyilvĂĄnossĂĄg elƑtt.
A felszentelt munkĂĄs csodĂĄlatos vigasza az a tudat, hogy földi Ă©letĂ©ben mĂ©g Krisztus is naponkĂ©nt kĂ©rte AtyjĂĄtĂłl a szĂŒksĂ©ges kegyelmet Ă©s csak az AtyĂĄval töltött egyĂŒttlĂ©t utĂĄn ment mĂĄsokat ĂĄldani Ă©s erƑsĂ­teni.
NĂ©zd, mikĂ©nt borul tĂ©rdre Isten Fia imĂĄban Atyja elƑtt!
BĂĄr Isten Fia, mĂ©gis imĂĄval erƑsĂ­ti hitĂ©t Ă©s a mennyel valĂł Ă©rintkezĂ©sbƑl merĂ­t erƑt, hogy ellenĂĄllhasson a gonosznak, Ă©s segĂ­thessen az emberek Ă­nsĂ©gĂ©n.

Mint idƑsebb testvĂ©rĂŒnk, ismeri azok szĂŒksĂ©gletĂ©t, akik gyengesĂ©gĂŒk ellenĂ©re - a bƱnnel Ă©s kĂ­sĂ©rtĂ©sekkel telt vilĂĄgban Ă©lve - Ă©gnek a vĂĄgytĂłl, hogy Neki szolgĂĄlhassanak.
Tudja, hogy a követek, akiket jĂłnak lĂĄt elkĂŒldeni, gyenge Ă©s tĂ©velygƑ emberek; azonban mindenkinek, aki teljesen ĂĄtadja magĂĄt, isteni segĂ­tsĂ©gĂ©t Ă­gĂ©ri.

PĂ©ldĂĄja bizonyĂ­tja, hogy a mĂ©lysĂ©ges hitbƑl fakadĂł komoly Ă©s ĂĄllhatatos könyörgĂ©s, valamint a mƱvĂ©hez valĂł teljes ragaszkodĂĄs Ă©s odaadĂĄs megszerzi a SzentlĂ©lek segĂ­tsĂ©gĂ©t minden ember rĂ©szĂ©re a bƱnnel vĂ­vott harcĂĄban.

Megjegyzések