🌟ÁLMODOZÁS - ÁBRÁNDOZÁS”❣️

„💞Áldott legyen az Úr! NaprĂłl napra gondoskodik rĂłlunk a mi szabadĂ­tĂĄsunk Istene!” ZsoltĂĄr 68:20.
 
BƱnt követsz el, Ă©s MegvĂĄltĂłdat is megtagadod, ha szomorĂș dolgokon rĂĄgĂłdsz, ha prĂłbĂĄkat gyƱjtesz magadnak, Ă©s ha bajokat veszel kölcsön. MĂĄra hozod a holnap bajait, s megkeserĂ­ted a sajĂĄt szĂ­vedet, Ă©s terheket Ă©s felhƑt borĂ­tasz a körĂŒlötted lĂ©vƑkre azzal, hogy gondokat gyĂĄrtasz. 
BalgasĂĄg lenne arra fordĂ­tanod az Ă©rtĂ©kes prĂłbaidƑt, melyet Isten azĂ©rt adott, hogy gazdagodj a jĂłcselekedetekben s nemhogy keserƱ gondolatokon rĂĄgĂłdj, Ă©s lĂ©gvĂĄrakat Ă©pĂ­ts. 
Engeded, hogy a gondolataid olyan tĂ©mĂĄkon kalandozzanak el, amelyek nem hoznak neked sem enyhĂŒlĂ©st, sem boldogsĂĄgot. 

ÁlmodozĂĄsod elĂĄllja az utat, hogy megbĂ­zhatĂł, egĂ©szsĂ©ges, Ă©rtelmes tapasztalatot szerezz az Isten dolgairĂłl Ă©s erkölcsi erƑt a jobb Ă©letre. 
A szĂ­vedbe fogadott igazsĂĄg bölccsĂ© tehet tĂ©ged az ĂŒdvössĂ©gre. 
Ha hiszed Ă©s engedelmeskedsz az igazsĂĄgnak, akkor elegendƑ erƑt nyersz a ma kötelessĂ©geinek teljesĂ­tĂ©sĂ©re, Ă©s prĂłbĂĄinak elviselĂ©sĂ©re. Holnapra mĂ©g nincs szĂŒksĂ©ged kegyelemre.
 
Erezned kell, hogy csak a ma ĂĄll elƑtted. 
GyƑzzĂ©l ma, tagadd meg magad ma, imĂĄdkozz ma, Ă©s arass gyƑzelmeket Istenben ma! 
KörĂŒlmĂ©nyeink, a körĂŒlöttĂŒnk vĂ©gbemenƑ mindennapi vĂĄltozĂĄsok Ă©s Isten Ă­rott IgĂ©je - amely megkĂŒlönböztet Ă©s megvizsgĂĄl minden dolgot -, vilĂĄgosan megmutatja kötelessĂ©geinket, hogy mit kell tennĂŒnk naprĂłl napra.
 
Ne engedd meg, hogy gondolataid helytelen irĂĄnyba kalandozzanak, hanem inkĂĄbb tanulmĂĄnyozd naponta a SzentĂ­rĂĄst Ă©s teljesĂ­tsd a mindennapi Ă©let kötelessĂ©geit, amelyek egyhangĂșnak Ă©s fĂĄrasztĂłnak tƱnhetnek elƑtted, azonban valakinek el kell vĂ©geznie azokat.

3.BIZONYSÁGTÉTEL -



Megjegyzések