🌟 ISTEN GYERMEKEI❣️

„💞Valakik pedig befogadĂĄk Ƒt, hatalmat ada azoknak, hogy Isten fiaivĂĄ legyenek, azoknak, akik az Ƒ nevĂ©ben hisznek.”JĂĄnos evangĂ©liuma 1:12.

Micsoda hatalmas gondolat, påratlan leereszkedés, csodålatos szeretet, hogy a halandó ember szövetségben összekapcsolódhat a Mindenhatóval...
Az AtyĂĄval Ă©s FiĂĄval valĂł közössĂ©g ĂĄpolĂĄsa sorĂĄn jellemĂŒnk nemessĂ©, csiszoltabbĂĄ lesz, s közben rĂ©szeseivĂ© vĂĄlunk a kimondhatatlan Ă©s dicsƑsĂ©ggel teljes örömnek.
JĂłllehet az Ă©lelemnek, ruhĂĄnak, munkahelynek Ă©s gazdagsĂĄgnak megvan a maga Ă©rtĂ©ke, de kapcsolatban ĂĄllni Istennel, Ă©s az isteni termĂ©szet rĂ©szesĂ©vĂ© vĂĄlni, ez az igazĂĄn felbecsĂŒlhetetlen Ă©rtĂ©k. 
ÉletĂŒnket rejtsĂŒk el Krisztussal egyĂŒtt Istenben.
Noha mĂ©g nem lĂĄtszik, hogy mivĂ© vĂĄlhatunk, amikor Krisztus, a mi Ă©letĂŒnk megjelenik, olyanok leszĂŒnk, mint Ɛ, Ă©s Ășgy lĂĄtjuk majd Ɛt, amint van.
A keresztĂ©nyi jellem mĂ©ltĂłsĂĄga Ășgy sugĂĄrzik majd, mint a Nap, Ă©s a Krisztus arcĂĄrĂłl ĂĄradĂł sugarak visszatĂŒkrözƑdnek azokon, akik hozzĂĄ hasonlĂłan megtisztĂ­tottĂĄk magukat. Ingyen hozzĂĄjuthatunk ahhoz a kivĂĄltsĂĄghoz, hogy Isten gyermekei lehessĂŒnk.
Minden tulajdonunk, Ă©s mĂ©g az Ă©letĂŒnk sem tĂșl drĂĄga ahhoz, hogy ezt megszerezzĂŒk.

A legtöbb ember nem ismeri a sajåt értékét!
JellemĂ©nek megtĂ©retlen termĂ©szete szerint cselekszik, mivel nem JĂ©zusra nĂ©z, aki a hit fejedelme Ă©s bevĂ©gzƑje (ZsidĂłkhoz Ă­rt levĂ©l 12,2).
 
Aki JĂ©zushoz jön Ă©s hisz Ƒbenne, s Ɛt vĂĄlasztja pĂ©ldakĂ©pĂ©nek, felismeri e szavak jelentƑsĂ©gĂ©t:
„💞Hatalmat adott azoknak, hogy Isten fiaivĂĄ legyenek.”

Megjegyzések