🌟 ELTÁVOLÍTANI MINDEN AKADÁLYT❣️

💞KĂ©rlek azonban titeket atyĂĄmfiai, a mi Urunk JĂ©zus Krisztus nevĂ©re, hogy mindnyĂĄjan egykĂ©pen szĂłljatok Ă©s ne legyenek köztetek szakadĂĄsok, de legyetek teljesen egyek ugyanazon Ă©rtelemben Ă©s ugyanazon vĂ©lemĂ©nyben.” 1.Korinthus 1:10.

A SzentlĂ©lek kitöltĂ©sĂ©Ă©rt minden igazsĂĄg ĂŒgye mellett ĂĄllĂł hĂ­vƑnek imĂĄdkoznia kell. 
És ahogy csak erƑnkbƑl telik, igyekeznĂŒnk kell minden akadĂĄlyt elhĂĄrĂ­tani, mely zavarnĂĄ az Ɛ munkĂĄlkodĂĄsĂĄt. 

Mindaddig, amíg az egyhåz tagjai között viszåly és elégedetlenség talålható, nem åradhat ki a Szentlélek. Irigység, féltékenység, gonosz feltételezések és ördögi beszédek mind Såtån mƱvei, amelyek hathatós akadålyai a Lélek munkåjånak.
Isten szemei elƑtt a földön nincs drĂĄgĂĄbb egyhĂĄzĂĄnĂĄl. SemmirƑl sem gondoskodik olyan fĂ©ltƑ szeretettel. 

Semmi sem bĂĄntja meg Ɛt annyira, mint az olyan cselekedet, amely meggĂĄtolja a szolgĂĄlatĂĄban ĂĄllĂł munkĂĄsok befolyĂĄsĂĄt. Mindazokat szĂĄmon kĂ©ri, akik tĂĄmogatjĂĄk SĂĄtĂĄnt elkedvetlenĂ­tƑ Ă©s kritizĂĄlĂł munkĂĄjĂĄban.

Akiben nincs szeretet, gyengĂ©dsĂ©g Ă©s egyĂŒttĂ©rzĂ©s mĂĄsok irĂĄnt, nem vĂ©gezheti Krisztus munkĂĄjĂĄt. MielƑtt a prĂłfĂ©cia beteljesednĂ©k, a gyengĂ©k olyanok lesznek, „mint DĂĄvid” , Ă©s „DĂĄvid hĂĄza pedig... mint az Úrnak angyala” . (Zak 12:8) 

Isten gyermekeinek fĂ©lre kell tenniĂŒk egymĂĄssal szemben minden gyanĂșsĂ­tgatĂĄst. 
A szĂ­veknek egyĂŒtt kell dobogniuk. 
A krisztusi jĂłindulatnak Ă©s testvĂ©ri szeretetnek sokkal bƑsĂ©gesebben kellene kiĂĄradnia. 
Ezek a szavak a fĂŒlemben csengenek: „Tartsatok össze, tartsatok össze.” 
Az ĂŒnnepĂ©lyes, megszentelt igazsĂĄgnak egyesĂ­tenie kell az Úr gyermekeit. 
A nagyravĂĄgyĂĄsnak el kell tƱnnie. Egy versengƑ szĂŒksĂ©gkĂ©ppen emĂ©szti fel az összes többit - ki fog mĂ©g jobban Krisztusra hasonlĂ­tani? Ki tudja mĂ©g tökĂ©letesebben elrejteni Ă©njĂ©t Krisztusban?

„Abban dicsƑíttetik meg az Ă©n AtyĂĄm - mondja Krisztus -, hogy sok gyĂŒmölcsöt teremjetek.” (Jn 15:8) Ha van hely, ahol a hĂ­vƑk gyĂŒmölcsöt teremnek, akkor ez a mi közös talĂĄlkozĂĄsaink helyszĂ­ne. 
Itt a mi cselekedeteink, szavaink, lelkĂŒletĂŒnk szĂĄmon vannak tartva, Ă©s a mi befolyĂĄsunk olyan messze hatĂł, mint az örökkĂ©valĂłsĂĄg.

– SZENTLÉLEK ELJƐ REÁTOK,
Idézetek minden napra a bibliåból és a prófétasåg lelkének íråsaiból
 

Megjegyzések